Όροι & Πολιτική της Power Politics

Σας καλωσορίζουμε και επίσημα στην σελίδα powerpolitics.eu.

Σκοπός της σελίδας είναι η δημιουργία μιας κοινότητας νέων επιστημόνων που θα προάγουν τη σκέψη, θα μοιράζονται ιδέες και θα παράγουν άποψη. Η ιστοσελίδα μας δε λαμβάνει καμία πολιτική θέση και οι απόψεις που αναλύονται εκφράζουν τον κάθε συντάκτη προσωπικά.

Ο στόχος της σελίδας είναι η δημιουργία της πρώτης ελληνικής ιστοσελίδας διεθνολογικού περιεχομένου από αποφοίτους και φοιτητές διεθνολογικών και συναφών τμημάτων. Σε αυτή υπάρχουν θέματα που περικλείουν το φάσμα των Διεθνών Σχέσεων (από διεθνολογική, ιστορική, νομική και οικονομική πλευρά), θα καλύπτονται τομείς της επικαιρότητας και θέματα γύρω από τα οποία περιστρέφεται η σημερινή Διεθνή σκηνή, όπως η ενέργεια και η (πάντα επίκαιρη) γεωπολιτική.

Κάθε ομάδα της Power Politics συμμετέχει στη ροή δημοσιεύσεων της σελίδας. Κάθε συντάκτης λαμβάνει μια Ανάθεση (περίπου κάθε 5 εβδομάδες) και καλείται να έχει παραδώσει, στην διορία που αυτή ορίζει, το κείμενό του. Η θεματολογία του άρθρου αποτελεί προσωπική επιλογή του συντάκτη, σε συνεννόηση με τον Συντονιστή της ομάδας του. Εξαιρετικά σημαντική είναι επίσης η συμμετοχή στις συναντήσεις της ομάδας, που λαμβάνουν χώρα μια φορά το μήνα. Τέλος, αν το επιθυμούν, τα μέλη συμμετέχουν σε ομαδικές (ή με τη συμμετοχή περισσότερων ομάδων) Εργασίες και δράσεις επικαιρότητας, όπως άμεση ανταπόκριση (live feed) και δημοσίευση επίκαιρων άρθρων.

Η συμμετοχή σε ερευνητική ομάδα της Power Politics είναι δυνατή ανεξαιρέτου τόπου διαμονής (οι συντάκτες έρχονται σε επαφή με τον Συντονιστή ηλεκτρονικά). Παράλληλα, μέλη εκτός Αθηνών έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις που η σελίδα διοργανώνει ή συμμετέχει (με δική τους επιβάρυνση για τα κόστη μεταφοράς).

Ως αποτέλεσμα, η ιστοσελίδα διαθέτει ένα δυναμικό και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του εγχειρήματος.

Περισσότερα από την Power Politics:

Log in or Sign Up

Pin It on Pinterest