Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Προβολές από τη Μέση Ανατολή: Κρίσιμα ζητήματα διεθνούς πολιτικής

3 Νοέμβριος, 2015 @ 6:30 ΜΜ - 9:30 ΜΜ UTC+2

Το Κέντρο Ανατολικών Σπουδών, επίσημος ερευνητικός θεσμός του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών , με αφορμή τη συμπλήρωση δεκαπέντε ετών λειτουργίας, σας προσκαλεί στην ειδική εκδήλωση – αφιέρωμα : «Προβολές από τη Μέση Ανατολή: Κρίσιμα ζητήματα διεθνούς πολιτικής»

Τα στελέχη του ΚΑΝΣ, νέοι ερευνητές του Κέντρου Ανατολικών Σπουδών, φοιτητές, προ και μετα-πτυχιακοί, θα παρουσιάσουν μέσα από μια πληθώρα ειδικών θεματικών που αφορούν την Μέση Ανατολή σήμερα, τις ερευνητικές τους δραστηριότητες , με στόχο να αναδείξουν τις δυνατότητες και το δυναμικό της επιστημονικής-ακαδημαϊκής έρευνας σε μια εξαιρετικά δυσμενή συγκυρία.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Πρυτανικές αρχές και τα εισαγωγικά σχόλια ο καθηγητής Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, Κοσμήτορας της Σχολής Διεθνών Σπουδών Επικοινωνίας και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, ο οποίος θα συντονίσει και το ακαδημαϊκό πάνελ καθηγητών από τους ακαδημαϊκούς χώρους της Επικοινωνίας και Πολιτισμού και των Διεθνών Σχέσεων.

Ημερομηνία: 3 Νοεμβρίου 2015, ώρες 18.30 – 21.30
Τοποθεσία: Αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα II (Πάντειο Πανεπιστήμιο, Λεωφόρος Συγγρού 136).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους

*Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής να δηλώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους με το πέρας της εκδήλωσης στην Γραμματεία

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
3 Νοέμβριος, 2015
Ώρα:
6:30 ΜΜ - 9:30 ΜΜ

Διοργανωτής

Κέντρο Ανατολικών Σπουδών

Χώρος Διεξαγωγής

Αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα II, Πάντειο Πανεπιστήμιο

Περισσότερα από την Power Politics:

Log in or Sign Up

Pin It on Pinterest