Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σεμινάριο Επιμόρφωσης_ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

30 Νοεμβρίου, 2015 @ 4:00 ΜΜ - 7:00 ΜΜ UTC+2

Το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου διοργανώνει σεμινάριο επιμόρφωσης με θέμα: “Αξιολόγηση της απόδοσης των εργαζομένων”, 30/11/2015

Εισηγητής
Αλέξιος Βαρελάς, Msc. in Economics, Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού

Πού απευθύνεται
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους διευθυντές και προϊστάμενους οι οποίοι αξιολογούν ή θα κληθούν να αξιολογήσουν την ομάδα τους. Οι γνώσεις και οι τεχνικές που θα ακουστούν θα διευκολύνουν κατά πολύ το έργο τους. Οι υπεύθυνοι του τμήματος προσωπικού ή των ανθρωπίνων πόρων θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να ακούσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα και να συζητήσουν τυχόν απορίες από την εφαρμογή του συστήματος στην επιχείρησή τους. Οι ιδέες που θα αναπτυχθούν θα τους δώσουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουν τα κατάλληλα έντυπα τα οποία θα ταιριάξουν απόλυτα με την κουλτούρα της επιχείρησης στην οποία εργάζονται.

Σκοπός
Το σεμινάριο στοχεύει στη βελτίωση της απόδοσης των εργαζομένων η οποία θα είναι το αποτέλεσμα της αξιολόγησης. Η βελτιωμένη αυτή απόδοση θα βοηθήσει την επιχείρηση να υλοποιήσει τους στόχους της. Η επίτευξη των στόχων άμεσα ή έμμεσα μεταφράζεται σε βελτιωμένα αποτελέσματα για την επιχείρηση. Οι τεχνικές και οι μέθοδοι που αναπτύσσονται θα δώσουν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να υιοθετήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα και να τις εφαρμόσουν στην επιχείρηση ή τον οργανισμό. Θα βοηθήσει επίσης τους συμμετέχοντες να κάνουν αντικειμενικές αξιολογήσεις ούτως ώστε να καταστήσουν το σύστημα λειτουργικό και χρήσιμο για την επιχείρηση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
– Ολοκληρωμένα συστήματα αξιολόγησης της απόδοσης των εργαζομένων

– Η ανοικτή επιχείρηση και οι αξιολογήσεις

– Οι δεξιότητες που απαιτούνται για την αξιολόγηση των εργαζομένων

– Οι εναλλακτικές μορφές αξιολογήσεων

– Η προετοιμασία και η διεξαγωγή της συνέντευξης

– Παρούσες σκέψεις και μελλοντικές κατευθύνσεις

Ταυτόχρονα με τη διδασκαλία γίνονται ερωτήσεις, σχεδιάζονται, συζητούνται και συμπληρώνονται σχετικά έντυπα αξιολόγησης για την καλύτερη εξοικείωση των συμμετεχόντων.

Εισηγητής: ΑΛΕΞΙΟΣ ΒΑΡΕΛΑΣ
Msc. in Economics, Postgraduate Diploma in Management Studies, M.Sc. στη Μικρο- και Μακρο οικονομία, πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ, Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού, Οργάνωσης και Διοίκησης, Project Manager, Εισηγητής Σεμιναρίων και Workshops με 20ετή εμπειρία, τ. Διοικητικός Δ/ντής Εταιρείας Πετρελαίων, τ. Σύμβουλος Οικονομολόγος στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, μέλος του Βρετανικού Ινστιτούτου Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει δημοσιεύσει αρκετά άρθρα και έχει μεταφράσει το βιβλίο “Getting Things Done”.

Αξία συμμετοχής:
Για νομικά πρόσωπα: 95€
Για φυσικά πρόσωπα: 75€
Για ασκούμενους δικηγόρους και φοιτητές ειδική τιμή: 55€

Τόπος διεξαγωγής:
Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου (Ακαδημίας 43, Αθήνα)

Ημέρες και ώρες υλοποίησης:
Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015, 16:00-20:30

Θα διανεμηθεί φάκελος με υλικό επιμόρφωσης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τμήμα Επιμόρφωσης
Τηλ: 210-3623089, 210-3623029, 210-3623736
Fax: 210 – 3390522
E – mail: [email protected] Website: http://www.cecl.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
30 Νοεμβρίου, 2015
Ώρα:
4:00 ΜΜ - 7:00 ΜΜ

Διοργανωτής

ΙΔΡΥΜΑ ΤΣΑΤΣΟΥ

Χώρος Διεξαγωγής

Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου

Περισσότερα από την Power Politics:

Log in or Sign Up

Pin It on Pinterest